۰۵:۵۸ ۱۳۹۴/۱۰/۱۹

5-سوسیس و کالباس
مواد افزودنی بنزوات سدیم و نیترات به حد وفور به این اقلام افزوده میشود که بسیار مضر هستند.30 تا 60 درصد ترکیب سوسیس و کالباس متشکل از سیر است که خود سبب آکنه میشود. گوشت پایه آنها (اگر گوشتی در کار باشد!)، گوشت گاو پیر و فاسد میباشد که مضرات آن پیشتر گفته شد. حتی باز بنا به شواهد عینی، از زایدات گوشت و گوشتهای غیر قابل استفاده برای ساختن سوسیس و کالباس استفاده میشود.
برای جلوگیری از سیاه شدن این فرآوردهها از نیترات سدیم استفاده میشود که در بدن با گلوبین خون ترکیب شده و مادهای به نام نیتروزامین ایجاد میکند و موجب بروز سرطان به خصوص در معده میشود.
با مصرف جوز در کتلت و کوکو، مزه این غذاها شبیه به مزه سوسیس، و با مصرف سیر و زیره مزه آن ها شبیه به مزه کالباس می شود.
6-پیتزا و همبرگر
خمیر پیتزا از آرد سفید صفر (فاقد سبوس و خاصیت) تهیه میگردد و برای معده سنگین و مضر است. همچنین پنیر پخته در طب سنتی بلغمزا و مضر شناخته شده است (در هیچ غذایی نباید از پنیر پخته شده استفاده کرد). در پیتزا از سوسیس و کالباس و روغنهای سرخ کردنی استفاده شده که پیشتر مضراتشان ارائه شد.
همبرگر نیز از گوشت گاو تشکیل یافته که مضر است وسرخ کردن آن با روغنی که بارها سرخ شده است، ضریب سرطانزایی آن را بالا می برد.
پیتزا و همبرگر را می توان در منزل و به کمک مواد سالم تهیه کرد. می توان برای تهیه خمیر از آرد سبوس دار و همچنین از گوشت چرخ کرده گوسفندی استفاده کرد.
@tebeirani