خانه
1.56M

درمان بدون دارو

  • ۰۶:۰۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani
    فلفل سیاه

    معرفی
    فلفل سیاه میوه‌های خشک شده تیره رنگ گیاه فلفل است.گیاه فلفل بومی جنوب هند است.فلفل یا پلپل سیاه (nigrum پیپر)گیاه رونده گل دهنده ای از خانواده Piperaceae,که برای میوه آن کشت می شود، که معمولاً به صورت خشک به عنوان ادویه و چاشنی استفاده می شود.فلفل گیاهی است بالارونده و دارای ریشه های ساقه خیز و کوتاه که میوه آن ادویه ای است با طعم تند و سوزنده .گیاهی دارویی - خوراکی و دارای طعمی تند.فلفل از بوته‌ای باریک و بلند و در رنگهای متنوعی چون سبز، قرمز، زرد، و نارنجی به دست می‌آید و برای خوش طعم کردن غذا از آن استفاده می‌شود. دانه فلفل پس از خشک و ساییده شدن در رنگهای سیاه، سفید و سرخ عرضه می‌شود.
    فلفل در هندوستان از دیر باز به عنوان ادویه مورد استفاده بود. تا اواخر قرون وسطی فلفل از هندوستان به اروپا و سایر نقاط جهان تجارت می‌شد.به خاطر ارزش این گونه ادویه‌ها بود که اروپایی‌ها در پی یافتن راه جدیدی به هندوستان بودند.با کشف قاره آمریکا نوع جدیدی از فلفل بومی قاره آمریکا کشف شد.


    خواص دارویی
    ۱-تقویت‌کننده معده، محرک، تحریک‌کننده ترشح شیره‌ی معده

    ۲-بهبوددهنده‌ی گوارش و همیار جذب مواد مغذی

    ۳-فلفل سیاه همیار لاغری

    ۴-فلفل سیاه ضدعفونی‌کننده و ضد افسردگی

    ۵-فلفل سیاه مفید برای روده‌ها


    مضرات
    حواستان باشد اگر دچار مشکلاتی مثل زخم معده، ورم معده یا بواسیر هستید نباید از این ادویه استفاده کنید به خاطر اینکه باعث تحریک مخاط می‌شود.

    🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱

    @tebeirani
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان