۱۰:۴۴ ۱۳۹۴/۱۰/۲۰

عامل سرماخوردگی
🍃❄️🌾 @samamherb
منشاء سرماخوردگی بدون دخالت میگروارگانیسمها، هضم ناقص یا فقدان عمل هضم است. هنگامی که مواد زاید در اثر هضم ناقصِ ناشی از پرخوری یا غذا بر غذا خوردن، در بدن زیاد میشود، موجب راهبندان در گدارها میگردد، بدن کوشش میکند با این مواد، طوری کنار بیاید و حتی برای کمک، ارکانهای دیگر را با جدیت به کار وا میدارد. اما چون نمیتواند در این وضعیت، به خاطر نیاز به انرژی و حرارت بیشتر به این کار ادامه دهد، خصوصاً اگر هیچ اقدامی برای رهایی بدن از این مواد انباشته شده انجام نگیرد (استفاده از داروهای منضج و مسهل)، فرایند هضم کلی، بخاطر وجود این مواد کُند میشود و این مواد در مرحله خلط باقی میمانند. زمانی که این اضافات بیشتر متراکم شود، بدن به نقطهای میرسد که برای کامل کردن عمل هضم، باید گرمای اضافهای تولید کند، این گرمای اضافی اکثرا بصورت تب و احساس خفگی بروز میکند. بدن میخواهد، گوارش غذا را با این گرما، تسریع کند.
هنگامی که خلط به اندازه کافی نضج یافت و قابلیت دفع پیدا کرد، بدن آنها را خارج میسازد و این عمل اکثرا از راه بینی، دهان و چشمها انجام میگیرد. دلیل اینکه اکثرا در زمستان بدن دچار سرماخوردگی میشود، این است که با کاهش دمای محیط و به خاطر تنفس هوای سرد و تاثیرات مشابه آب و هوای سرد، گرمای درون بدن نیز جزوی کاهش مییابد. بدین دلیل برای هضم ناقص غذا و نهایتاً بروز سرماخوردگی است. کوشش در کنترل کردن، یا متوقف ساختن سرماخوردگی خردمندانه نیست، زیرا با انجام آن فرد تنها میتواند مطمئن گردد که مواد زاید انباشتگی و تراکم بیشتری در درون بدن پیدا میکنند و سرانجام به طور جدی نقش ارگانهای اصلی را تحلیل خواهند برد. درمان صحیح کمک به این فرایند کاملاً سودمند طبیعت است، کمک به افزایش گرمای درونی و دفع خلط اضافی.
🍃 @samamherb
🍃 telegram.me/samamherb
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
منبع:
تامسون، رابرت.