۰۰:۲۴ ۱۳۹۴/۱۰/۲۱

#بیماری_تب 2
ءءءءءءءءءءءءءءءء
@TebeSonatiTebeEslami
روش کنترل تب:
ءءءءءء
برای کنترل تب، اگر فصلی باشد که هلوی تازه وجود داشته باشد، آن را تمیز شسته و در یخچال نگهداری میکنیم تا کاملاً خنک شود. سپس آن را خرد کرده، به مرور به بیمار میخورانیم. @TebeSonatiTebeEslami
2 عدد هلوی متوسط را انتخاب و هسته آنها را جدا میکنیم. سپس آنها را در مخلوط کن میریزیم. مقدار 1.5 لیوان آب و یک قاشق غذا خوری عسل و 5 تکه یخ اضافه و به مدت 30 ثانیه مخلوط میکنیم تا خوب مخلوط شود. @TebeSonatiTebeEslami
در این حالت موادی به دست میآید که به آن نکتار هلو میگوییم. این نوشیدنی را به مرور به بیمار مینوشاینم. به مدت 24 ساعت تا 48 ساعت به بیمار فقط نکتار هلو میدهیم تا تب کنترل شود. زمانی که تب بیمار به 37 درجه نزدیک شد، نکتار هلو را قطع میکنیم؛ @TebeSonatiTebeEslami
زیرا اگر همین طور ادامه دهیم، تب بیمار به سرعت پایین میآید و دچار لرزش و یا تشنج میشود. @TebeSonatiTebeEslami
باید در نظر داشته باشید که بیمار دچار یبوست مزاج نشود. چون یبوست یکی از عوامل مهم افزایش تب و تشنج ناشی از تب است. @TebeSonatiTebeEslami
همچنین دمای محیط و لباس بیمار را کنترل کنید تا حرارت بدن بیمار به مرور کاهش یابد.
ءءءءءءءءءءءءءءء