۰۱:۲۹ ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
🆔: @damnooshkade
👈👈 شیر زعفران
یک نوشیدنی گرم و دلپذیر برای روزهای سرد،
در دستور تهیه مقدار شکر و عسل را دو پیمانه و یک قاشق مرباخوری ذکر کردهایم که میتوانید آنرا بسته به ذائقه خودتان کم یا زیاد کنید.
✳ مواد لازم برای یک نفر:
⭕شیر: یک لیوان
⭕زعفران دم شده: به میزان لازم (معمولاً یک چهارم قاشق چایخوری)
⭕شکر: دو پیمانه
⭕عسل: یک قاشق مرباخوری
✅ابتدا در زعفران سابیده شده مقدارکمی آب ریخته و به مدت ۱۰⏰ دقیقه صبر میکنیم تا دم بکشد.
همزمان با دم کشیدن زعفران، شیر را در شیر داغ کن ریخته بر روی شعله ملایم قرار داده و کمکم هم میزنیم تا رویه نبندد، سپس شکر را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا خوب حل شود. وقتی شیر به جوش آمد، قبل از اینکه کف کند شعله را خاموش میکنیم. شیر را درلیوان ریخته، زعفران و عسل را به آن اضافه کرده و هم میزنیم. نوشیدنی آماده ی سرو است.☕