خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۱۴:۴۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست


    درباره گوشت شتر
    گوشت شتر گرم و خشک در درجه سوم است.

    خوردن گوشت شتر مقوی باه (نیروی جنسی) و اعضا و منعظ قوی و جهت عرق النساء (دردهای مشابه با درد سیاتیک) و وجع ورك مزمن (دردهای ناحیه لگن) و سوزش ادراری نافع است.

    اما مصرف آن به عنوان غذا مناسب نیست زیرا گوشت آن غلیظ و سنگین و ایجاد کننده اخلاط ناصالح و تولیدکننده خون سوداوی است.

    برای اصلاح کردن عوارض گوشت شتر باید با نمک و شوید و روغن زیتون کاملا جوشانیده و پخته شود و فلفل و زیره سبز و زیره کرمانی به آن اضافه گردد و با کفی خردل خورده شود.

    و برای گرم مزاجان بعد از آن کمی سرکه خالص یا ترشی کبر توصیه شده است.

    و افراد سرد مزاج باید بعد از آن مرباي زنجبیل استفاده کنند.

    برگرفته از کتاب مخزن الادویه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان