۱۴:۴۵ ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
درباره گوشت شتر
گوشت شتر گرم و خشک در درجه سوم است.
خوردن گوشت شتر مقوی باه (نیروی جنسی) و اعضا و منعظ قوی و جهت عرق النساء (دردهای مشابه با درد سیاتیک) و وجع ورك مزمن (دردهای ناحیه لگن) و سوزش ادراری نافع است.
اما مصرف آن به عنوان غذا مناسب نیست زیرا گوشت آن غلیظ و سنگین و ایجاد کننده اخلاط ناصالح و تولیدکننده خون سوداوی است.
برای اصلاح کردن عوارض گوشت شتر باید با نمک و شوید و روغن زیتون کاملا جوشانیده و پخته شود و فلفل و زیره سبز و زیره کرمانی به آن اضافه گردد و با کفی خردل خورده شود.
و برای گرم مزاجان بعد از آن کمی سرکه خالص یا ترشی کبر توصیه شده است.
و افراد سرد مزاج باید بعد از آن مرباي زنجبیل استفاده کنند.
برگرفته از کتاب مخزن الادویه