خانه
7.68K

پسر بچه ای 5 ساله تنها در 10 دقیقه 2500 دلار در یک بازی خرج نمود!

  • ۱۰:۰۷   ۱۳۹۱/۱۲/۱۴
    avatar
    مدیر سایت|1064 |654 پست

    Danny Kitchen پسر بچه ی 5 ساله ای است که زمانی که در حال بازی با آیپد پدر و مادرش بوده است، قصد داشته بازی Zombie v Ninja را از آیتونز دانلود نماید و وقتی که رمز عبور از او درخواست شد، والدین دنی که فکر می کردن این بازی رایگان است رمز عبور را برای دنی وارد میکنند. اما ایمیل هایی برای والدین این پسر بچه ارسال شد که نشان می دهد دنی در عرض 10 دقیقه معادل 2500 دلار در یک بازی خرج کرده است.
     اگر می پرسید که دنی چگونه این مقدار پول را در یک بازی خرج کرده، باید گفت که او در این بازی بسته ها، بمب، دارت و سلاح های مختلفی را چندین بار خریدارای نموده که قیمت های مختلفی داشتند.
     جالب اینجاست که شرکت اپل موافقت کرده که تمام مبلغ را به والدین دنی باز گرداند.
     وقتی که از دنی پرسیده شد که او چه احساسی درمورد این اتفاق دارد گفت: ” من نگران بودم و همچنین احساس غم انگیزی داشتم.”
     او در ادامه گفت: ” من در حال حاضر اجازه ندارم از آیپد استفاده کنم”

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان