دلمه انگشتی کلم

مواد لازم:
کلم برگ1 عدد
برنج نصف پیمانه
سبزی دلمه خرد شده 5/1 پیمانه
سماق نکوبیده 1 پیمانه
روغن 4 قاشق غذخوری
نمک، فلفل و زعفران به مقدار لازم
آب ولرم 1 لیوان
طرز تهیه:
کلم را پس از شستن در قابلمه آبجوش و نمک قرار داده، زیر قابلمه را خاموش کرده و در قابلمه را تا 15 یا 20 دقیقه میگذاریم تا تا کلم نرم شود، سپس کلم را برگ برگ میکنیم.
سماق نکوبیده (اگر از پودر سماق استفاده کردید از نصب این مقدار استفاده کنید) را با آب ولرم مخلوط کرده و در آنرا میگذاریم و یک ساعت استراحت میدهیم، در این فاصله چندین بار با نوک انگشتان سماقها را ماساژ میدهیم تا عصاره آن کاملاً در بیاید.
برنج را با نمک و کمی روغن دم میکنیم. برنج را با سبزی دلمه، لپه پخته شده، نمک، فلفل و کمی زعفران مخلوط کرده و در برگهای کلم به صورت استوانهای و کوچک میپیچیم و درون قابلمه میچینیم. آب سماق را صاف کرده و همراه با روغن روی دلمهها میریزیم. سپس در قابلمه را گذاشته و اجازه میدهیم دلمه بپزد.