
9 ورق نان تست (ترجیحا" جو یا گندم کامل)
1 عدد هویج
4 عدد تربچه کوچک
1 عدد خیار
1 عدد گوجه فرنگی
1 و1/2 ق غ روغن زیتون
1 و1/2 ق غ آبلیمو
5 ق غ حموس
4 ق غ پستو
نمک
هویج رو با پوست گیر به لایه های نازک می بریم.
گوچه فرنگی ،خیار و تربچه ها رو با کارد تیز ورقه می کنیم.
روی یک لایه نان حموس می مالیم.
ورقه های خیار و هویج و تربچه رو روی نان می چینیم.
روی یک لایه ی دیگه نان کمی حموس می زنیم و از طرف سس خورده روی مخلوط میگذاریم.
قسمت بالایی نان رو کمی پستو می مالیم :

ورقه های گوجه فرنگی رو روی نان پستو خورده می چینیم و کمی نمک می زنیم.
لایه سوم نان هم کمی پستو می مالیم و روی گوجه ها میگذاریم وساندویچ رو سه گوش می بریم:
