خانه
985K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۱:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    رولت اسفناج: اسفناج خرد و بخارپزشده:100 گرم گوجه : اعدد تخم مرغ:2عدد پیاز :1عدد کوچک سیر:2حبه نمک :به مقدار لازم کنجد:به میزان لازم نمک و فلفل:به میزان لازم کره:50 گرم پنیر پیتزا:در صورت تمایل مقداری

    ابتدا پیاز و سیر را نگینی خرد کرده با مقداری کره تفت میدهیم سپس گوجه را نگینی خرد کرده اضافه میکنیم . در انتها اسفناج را به سایر مواد اضافه میکنیم. در صورت تمایل در این مرحله پنیر را اضافه میکنیم وقتی پنیر آب شد شعله را خاموش میکنیم. 2عدد تخم مرغ را باکمی نمک همزده در تابه بزرگی که با کره چرب کرده ایم و کمی کنجد پاشیده این میریزیم تابه را میچرخانیم تا تخم مرغ به همه جای تابه برسد( مانند کرپ). وقتی پخته شد صبر میکنیم تا خنک شود سپس مواد را داخلش ریخته رول کرده برش میزنیم

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان