انواع فینگرفود
اشترودل گوشت
مواد لازم:برای 6-8 نفر
500 گوشت چرخ کرده...
500-700 گرم سیب زمینی ...
پیاز 150گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن نباتی
خمیر:
100 میلی لیتر ماست
1عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر (یا ۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین)
آرد ۲۰۰الی۲۵۰ گرم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
تخم مرغ را با ماست مخلوط کنید.
بکینگ پودر، نمک، آرد را مخلوط کرده تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد.
تذکر:تخم مرغ وماست حتما از قبل در فضای محیط قرار گرفته باشه.در غیر این صورت خمیر به آسونی پف نمی کنه و خمیری آماده میشه که بعد از پخت سفته
خمیر رابا یک حوله و در 1 ساعت در یک مکان گرم قرار داده شود.تا حجمش زیاد شود
نمک و فلفل را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید....کمی هم آویشن ودارچین وپیاز سرخ کرده اضافه کردم تا بوی گوشت خام نده
خمیر را باز کنید (عکس ها مربوط به سایت هست
مایه گوشتی را روی خمیر باز کرده ریخته
خمیر همراه با گوشت را رول کرده
رول را به عرض 2-3 سانتی متربرش زده
به مدت 15 دقیقه بگذارید بماند.
پیاز را ریز خرد کنید.
سیب زمینی را پوست گرفته، درشت خرد شده.
در، تابه عمیق و بزرگ پیازرا سرخ کنید تا طلایی قهوه ای شود.
سیب زمینی را همراه نمک وفلفل و پودر آویشن روی پیاز سرخ کرده ریخته وکمی آب بریزید بطوریکه آب تا یک سوم سیب زمینی را پوشش دهد.
رول های آماده را روی سیب زمینی با فاصله ،چون در حین پخت اشترودل حجیم می شود.
با درب بسته وحرارت کم به مدت 40-50 دقیقه بپزد.