خانه
5.23K

آشپز باشی

  • ۱۶:۲۰   ۱۳۹۴/۷/۲۶
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|5084 |2953 پست

    طرز تهیه بادمجان لقمه ای غذایی دلچسب برای همه مواد اولیه : ماست به میزان لازم رب گوجه فرنگی به مقدار لازم بادمجان بادمجان شش عدد جعفری خرده شده مقداری پیاز پیاز یک عدد گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم سیر و ادویه و نمک بسته به ذائقه بادمجان یکی از غذاهایی است که معمولا طعم آن را همه ی ما دوست داریم می توانید این بار در مهمانی خود به جای درست کردن خورشت بادمجان ، بادمجان لقمه ای درست کنید. طرز تهیه: برای طبخ اول بادمجانها را پوست کنده و ورقه ورقه میکنیم، سپس نمک زده و میگذاریم آب تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کرده و در روغن پنج دقیقه تفت میدهیم، بعد از روی حرارت برداشته گوشت، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم و در آخر رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را می افزاییم. بادمجانها را شسته و خشک و با حرارت ملایم سرخ می کنیم. بادمجانهای آماده را به صورت به علاوه روی هم قرار داده از مواد گوشتی، وسط بعلاوه قرار میدهیم و به صورت بقچه می پیچیم و با ماست تزئین می کنیم. نکته: بهتر است از بادمجانهای کشیده و لاغر استفاده کنید.

    آشپز باشی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان