خانه
13.5K

کشف حجاب چکامه چمن‌ماه

  • ۱۲:۳۵   ۱۳۹۴/۸/۶
    avatar
    کاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26995 |15954 پست
    تاریخ نشون داده که هیچ کشوری نتونسته با زور و خشونت و الفاظ رکیک و ... اون چیزی که به نظر خودش درسته رو پیش ببره.
    قرن های پیش کلیساها خیلی سعی کردن اون چیزی که فکر میکردن درسته رو با اعدام و گیوتین و ... پیش ببرن. الانم تو منطقه ما کلی سر میبرن و شلاق میزنن و اعدام و زندان میکنن اما قطعا به هیچ جا نمیرسه.
    به امید اینکه ظرفیت های ما مردم هم بالا بره و بتونیم به باورها و ناباوری های هم احترام بذاریم(نه بپذیریم و نه سعی کنیم بپذیرونیم) تا کسی نتونه به نام دین خشم و خشونت و فساد خودش رو توجیه کنه و به نام بی دینی هم گروهی شدید ترین ظلم و خشونت رو تجربه نکنن.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2026 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان