خانه
13.4K

کشف حجاب چکامه چمن‌ماه

  • ۱۲:۰۵   ۱۳۹۴/۸/۱۸
    avatar
    کاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26995 |15954 پست
    بله منم کاملا موافقم که کاسیی که شهرتی دارن مسئول تر هستند و بیشتر میشه نقدشون کرد. البته ایشون قانون جایی رو که درش زندگی میکنه نقض نکرده و از ایران رفته اما به هر حال نظرتون رو در مورد اینکه نحوه مبارزه ما با قوانینی که فکر میکنیم به اصلاح نیاز دارن جالب نیست.
    همینطور اینکه از دیرباز مثلا کسایی که حجاب بیشتری دارن حالشون از گروه مقابل به هم میخوره و کم حجابا اونا رو مسخره میکنن و یا هر قوانین سخت و خشنی در مورد برداشتن حجاب داشتیم و حالا دستگیری و ... برای گذاشتن حجاب بیشتر داریم فقط به همین مورد ختم نمیشه و مطلبی هست که در فرهنگ ما وجود داره و به نظر باید تلطیف بشه و آستانه تحمل و احتراممون به هموطنامون رو خیلی ببریم بالاتر.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان