خانه
119K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۷:۱۷   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    نکات و ریزه‌کاریهای آشپزی

    - سوزن خیاطی پاکیزه را که از هرگونه چربی و آلودگی پاک شده به طور عمودی در شیر فرو برده سپس بیرون بکشید. اگر قطره‌ای از شیر در نوک سوزن باقی ماند شیر خالص است، در غیر این صورت اگر چیزی باقی نماند و به سرعت چکید به آن آب اضافه شده است.

    - برای آن‌که گل کلم شما سفید و درخشان شود، در هنگام پختن، کمی شیر به اندازه یک پیمانه به آن اضافه کنید.

    - هنگام پختن نخود، لوبیا و سایر حبوبات، هیچ‌گاه به آن نمک نزنید، چرا که دیر خواهد پخت.

    - وقتی غذایی را با کره سرخ می‌کنید یک قاشق مرباخوری روغن به آن اضافه کنید، چرا که از سوختن آن جلوگیری خواهد کرد.

    - اگر هنگام پختن گوشت سفید، مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید، زود‌تر خواهد پخت.

    - اگر سوسیس را پیش از سرخ کردن، مدت پنج دقیقه در آب بجوشانید، کمتر از حد معمول چروکیده و یا جمع خواهد شد و به هیچ عنوان ترک نخواهد خورد.

    - برای زود جوش آمدن آب سماور، ابتدا آن را تا نیمه پر کنید و پس از گرم شدن بقیه آب را به آن اضافه کنید.

    - اگر در آب در حال جوش ماکارونی و لازانیا، زردچوبه بریزید، رشته‌ها و قطعاتشان به‌هم نمی‌چسبد. زردچوبه برای خوش‌رنگ‌کردن برنج میگوپلو و کلم‌پلو و لوبیاپلو هم خوب است. البته زیاد نریزید تا بوی زردچوبه اذیت کننده نشود. موقع دم‌کشیدن هم کمی زعفران به آن بیفزایید چون باعث از بین رفتن بوی زردچوبه می‌شود.

    - کمی دارچین را همراه با ادویه‌های دیگر در غذا امتحان کنید. هم خوش‌بو و خوش‌مزه می‌شود هم جلوی بالا رفتن قند خونتان را می‌گیرد.

    - موقع سرخ‌کردن بادمجان، یکی‌دو لایه بادمجان هم روی آن‌هایی که در حال سرخ‌شدنند بگذارید. این‌کار باعث می‌شود در مراحل بعد که قصد سرخ کردن بادمجانهای ردیف‌ رویی را دارید، روغن کمتری مصرف شود.

    - قارچ را قبل از شستن، ده دقیقه در آب‌نمک شناور بگذارید تا شن‌های داخلش بریزد بیرون. بعد هم آنها را در آب‌لیمو خرد کنید تا موقع پخت سیاه نشوند.

    - برای پختن سیب زمینی آبپز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذاخوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینی‌ها ترک برندارند

    - اگر میخواهید پوست گردوی سبز را از آن جدا کنید، برای آن که دستتان سیاه نشود، داخل ظرف پر از آب، پوست گردو را بکنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان