مواد لازم:
پياز=4 عدد حلقه شده
آرد سفيد=به مقدار لازم
تخم مرغ زده شده=2 عدد
شير=2/1 ليوان
آرد سوخاري=به مقدار لازم
پودر پياز=1 قاشق چايخوري
پودر سير=1 قاشق چايخوري
نمك=1 قاشق چايخوري
طرز تهيه:
1. پياز هاي حلقه شده را ابتدا در ظرفي ريخته روي آن آب بريزيد تا كمي خيس بخورد.
2. پياز ها را از آب خارج كرده ابتدا در آرد سفيد سپس به ترتيب در تخم مرغ،شير و در آخر در آرد سوخاري بغلتانيد.
3. حلقه هاي پياز را در روغن فراوان و داغ سرخ كنيد.