۲۱:۱۷ ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
🔴ام اس 4
موارد مصرفی در بیماری ام اس
آش با سبزیجات گرم- سوپ- چلو- غذاهای ایرانی(فسنجان بادام و گردو) – تخم مرغ عسلی-چهار مغز ها(مخصوصا بادام)- انجیر- دمنوش آویشن و دارچین- میوه های تازه وفصل فقط شیرین- انواع شربت های گرم(بادرنجبویه- استوخودوس – بابونه)- گوجه پوست کنده به جای رب- آب سیب-آب انگور شیرین- خوراک تاس کباب- به خشک شده و پودر شده به صورت چای- ارده مایع با شیره یا عسل – برگه میوه های خشک شده در گلاب خیس شود- مربای هویج ، به،بالنگ،زنجبیل،شقاقل،به- عسل و شربت عسل- انگور عسگری- سیب شیرین- آناناس- خرما 1 تا 3 عدد در شبانه روز- گلابی- خربزه-سبزی نعناع- ریحان- کرفس-مرزه-جعفری
جایگزین ترشی= لیمو یا نارنج با سالاد کلم- زیتون وسط غذا-روغن زیتون و کنجد و کتان-مصرف چربی های گیاهی امگا6:روغن ذرت و آفتابگردان-سبزی های خانواده نخود و یونجه- گوشت بوقلمون- گوشت و قلم گوسفند- هویج – انواع کلم- ساقه کرفس- جوانه گندم- پونه کوهی- کنجد خام با پوست- نخود و کشمش
پژوهشگر طب سنتی و اسلامی:علی مهربانی