خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    اردو_مرغ_و_قارچ

    مواد اولیه : برای 5 نفر

    مرغ1قطعه (سینه)

    قارچ10عدد (درشت)

    فلفل دلمه ای نصف لیوان (نگینی شده)

    پیازچه 1عدد

    سس مایونز 4قاشق غذاخوری

    خیارشور 10عدد (متوسط)

    جعفری 2قاشق غذاخوری (ساطوری شده)

    ذرت نصف لیوان

    برگ بو 3عدد

    پیاز1عدد

    سیر2حبه

    كره به میزان لازم

    آبلیمو به میزان لازم

    نان تست به میزان لازم

    طرز تهیه : 

    ابتدا سینه مرغ را شسته و داخل ظرفی بریزید و با كره تفت دهید و بعد با پیاز،سیر و برگ بو و كمی نمك و فلفل خوب بپزید و در انتها آن را از مواد اضافی جدا كرده و ریش ریش كنید.داخل تابه مقداری كره یا روغن بریزید و فلفل دلمه ای ریز شده را در آن سرخ كنید.قارچ را ریز كرده و به فلفل دلمه ای اضافه كرده و سرخ كنید و درانتها مقداری آبلیمو به آن بیفزایید.(نگذارید قارچ زیاد آب بیندازد).

    روغن و آب اضافه مواد را بگیرید و همه را با هم داخل ظرفی مخلوط كنید.

    کناره های تیره رنگ نان تست را با چاقو جدا کنید ، روی هر تکه نان مقداری كره آب كرده قرار دهید و مایه اردور بریزید سپس نان بعدی را روی آن قرار دهید ، به همین صورت نان ها را آماده کنید ، روی نان ها را با نایلون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.پس از سرد شدن نان ها را از یخچال خارج کنید و هر نان را به شکل مثلث برش بزنید.

    نكات:

    1)اردور پیش غذایی است كه با وعده اصلی همخوانی دارد و معمولا در جشن ها و تولد مورد استفاده قرار میگیرد.

    2)در صورت تمایل مقداری سس قرمز روی ارورها بریزید.

    3)میتوانید از مقداری پنیر خامه ای به جای سس مایونز استفاده كنید

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان