کراکت سیب زمینی
۵عدد سیب زمینی متوسط را بپزید(حتی المقدور آبپز نکنید،به روش کبابی کردن در فر سیب زمینی ها را بپزید تا حالت چسبندگی نداشته باشد) و تا گرم است پوست کنده پوره کنید و ۳ ق س کره ی آب شده و نمک و فلفل قرمز و سیاه به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.
سپس ۱۵۰گرم پنیرگودای رنده شده ، ۳ ق س جعفری ،گشنیز و پیازچه ی خرد شده و ۲عدد تخم مرغ زده شده را به پوره ی سیب زمینی افزوده و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید. اکنون هر بار به اندازه ی یک نارنگی کوچک از مواد برداشته در دست شکل دهید(بدون مرطوب یا آردی کردن دست) و ابتدا در تخم مرغ زده شده و بعد در پودر سوخاری بغلطانید و در روغن داغ شده سرخ کنید.
کراکت های سرخ شده را روی کاغذ روغنی یا دستمال های مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه ی آنها گرفته شود سپس با سس دلخواهتان سرو کنید