خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۴۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کراکت سیب زمینی 

    ۵عدد سیب زمینی متوسط را بپزید(حتی المقدور آبپز نکنید،به روش کبابی کردن در فر سیب زمینی ها را بپزید تا حالت چسبندگی نداشته باشد) و تا گرم است پوست کنده پوره کنید و ۳ ق س کره ی آب شده و نمک  و فلفل قرمز و سیاه به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.

    سپس ۱۵۰گرم پنیرگودای رنده شده ، ۳ ق س جعفری ،گشنیز و پیازچه ی خرد شده و ۲عدد تخم مرغ زده شده را به پوره ی سیب زمینی افزوده و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید. اکنون هر بار به اندازه ی یک نارنگی کوچک از مواد برداشته در دست شکل دهید(بدون مرطوب یا آردی کردن دست) و ابتدا در تخم مرغ زده شده و بعد در پودر سوخاری بغلطانید و در روغن داغ شده سرخ کنید.

    کراکت های سرخ شده را روی کاغذ روغنی یا دستمال های مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه ی آنها گرفته شود سپس با سس دلخواهتان سرو کنید

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان