خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۰۹:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ماهی شکم پر بوشهر

    ماهی 750 گرم

    برنج ابکش شده = 4 پیمانه

    گشنیز = 400 گرم

    شنبلیله = 100 گرم

    سیر= 4 حبه

    پیاز نگینی خرد شده = 3 عدد

    ادویه ، فلفل قرمز ، نمک و زردچوبه = به مقدار لازم

    اب تمر هندی غلیظ = 2 پیمانه

     

    روش تهیه :

    ابتدا پیاز را داخل آسیاب سبزی خورد کن  ریخته و کاملا خورد میکنیم.

    سپس به طور جداگانه سبزیجات را داخل آسیاب سبزی خورد کن  ریز خورد میکنیم

    برای تهیه سس داخل شکم ابتدا پیاز را تفت می دهیم سپس سیر را اضافه می کنیم بعد سبزی خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود سپس 1 پیمانه از اب تمر را اضافه کنید و بگذارید اب ان کاملا کشیده شود و به روغن بیفتد.

    سپس ماهی را از وسط برش می دهیم مثل برش نان برای ساندویچ بعد در روغن سرخ می کنیم و در اب تمر می خوابانیم تا مزه دار شود داخل شکم را با سس پر می کنیم نصف برنج ابکش را در ظرف می ریزیم و ماهی را روی ان قرار می دهیم و بقیه برنج را می ریزیم و دم می کنیم

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان