خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۰۹:۳۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کلاف مرغ

    مواد لازم: 

    1. آرد حدود 1پیمانه /

    2. مایه خمیر 1ق چ/ 

    3. نمک 1ق چ/

    4. آب ولرم به اندازه کافی 

    مراحل:

    تمام مواد را باهم مخلوط میکنیم تا خمیر منسجمی بدست بیاد وبه دستتون نچسبه اگه میچسبید اینقدر ارد اضافه کنید تا به دستتون نچسبه میز کار را آرد پاشی کنید واز خمیر گلوله هایی برداریدچونه ها را باز کنید ومثل شکل برش بزنید

    مواد داخلی کلاف :1. سینه مرغ چرخ شده 1عدد

    2. 2تا پیاز 

    3. 2تا حبه سیر

    4. پنیر گودا 2ق س

    5. نمک

    6. فلفل

    7. پاپریکا

    گوشت مرغ وکمی پنیر را باهم مخلوط میکنیم بعد سیرها را له میکنیم وپیازها را خرد کرده با نمک وفلفل وپاپریکا مخلوط میکنیم ازاین مواد گلوله هایی به اندازه نارنگی برمیداریمبعد اون نوارهای خمیری رو روی گوشت میپیچیم تا به شکل کلاف دربیاد وتوی سینی چرب شده قرار میدیمروی کلافها رو زرده تخم مرغ با کمی کره آب شده میزنیم  و درفر 200 درجه بمدت 30 تا 40 دقیقه میذاریم

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان