خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۰۹:۳۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ساندویچ مکزیکی 

    مواد لازم جهت تهیه ساندویچ زبان مکزیکی :

    زبان گوساله 500 گرم

    پیاز متوسط 2 عدد

    نمک و فلفل به میزان لازم

    برگ مو 2 عدد

    ساقه کرفس 2 عدد

    روغن کانولا 3 قاشق غذا خوری

    لوبیا قرمز کنسروی 3 قاشق غذا خوری

    فلفل هالوپینو خرد شده 1 عدد

    آواکادو رسیده 2 عدد

    پنیر لیقوان یا پنیر مکزیکی 150 گرم

    گوجه فرنگی برش حلقه ای 2 عدد

    کاهو به میزان لازم

    خیار شور به میزان لازم

    خامه ترش 1/2 فنجان 

    طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی :

    در یک قابلمه آب، زبان،1 عدد پیاز،نمک،فلفل،ساقه کرفس و برگ بو را ریخته و بگذارید به مدت 2 الی 3 بپزد.

    بعد از پخت پوست آن را گرفته و کالباسی برش بدهید. پیاز باقیمانده را خرد کرده و در ماهیتابه با حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه تفت بدهید.

    لوبیا ها، نمک، فلفل هالاپینو و 3 قاشق غذا خوری آب لوبیا را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر تفت بدهید.

    درون غذاساز ریخته تا پوره شود,بگذارید به دمای آشپزخانه برسد. پنیر را با مواد مخلوط کنید.

    زبان ها را در ماهیتابه سرخ کرده تا دو طرف آن طلایی شود. ( در هنگام سرخ کردن نمک و فلفل روی آن بپاشید) خمیرنان را در آورده و با یک قاشق از مواد پوره شده درون آن پخش کنید.

    ورق های زبان را به ردیف بچینید. گوجه و خیار شور را هم بگذارید. روی آن خامه ترش و کاهو را در آخر.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان