لقمه بادمجان
بادمجان های بلند را برای درست کردن این جان جان ها انتخاب کنید..و انها را برش های طولی به قطر یک سانت بزنید.. با مقدار کمی روغن ورقه های بادمجان را تابه یا فر سرخ کنید.. برای مواد میانی از گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل دلمه ایی و قارچ و نمک و فلفل و اویشن استفاده کنید.. برای سس چهار حبه سیر و چهار عدد گوجه فرنگی متوسط را پوره کنید و با مقدار لازم روغن تفت دهید تا به روغن بیفتد.. حالا یک قاشق غ خ رب گوجه اضافه کنید و تفت دهید.. برای پیچیدن جان جان ها دو بادمجان را بصورت + روی هم قرار داده و در مرکز ان از مواد گوشتی ریخته و ادامه بادمجان ها را روی هم بیاورید.. حالا توی تابه یا ظرف مخصوص فر روی سس گوجه بقچه جان ها را بچینید و با شعله کم زمان کمی بدهید تا بقچه ها گرم و کمی نرم شوند.. در داخل یا روی بقچه جان ها میتوانید از کمی پنیر موزارلا هم استفاده کنید