خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۰۹:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوفته

    برنج یک سوم پیمانه

    لپه یک چهارم پیمانه

    گوشت چرخکرده دویست گرم

    پیاز رنده شده یک عدد بزرگ

    تخم مرغ یک عدد

    الو یا زرشک و پیاز سرخ شده برای وسط کوفته ها به مقدار لازم

    سبزی معطر تازه یا خشک به مقدار لازم

    گوجه فرنگی دو عدد متوسط

    رب گوجه یک و نیم قاشق غذاخوری

    پیاز یک عدد بزرگ برای سرخ کردن

    نمک و فلفل و ادویه

    برنج و لپه را که از قبل خیس کرده ایم به صورت جداگانه میپزیم در حدی که نیم پز شوند ..گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده که اب ان گرفته شده است و نمک و فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم .. در ظرفی دو سوم مخلوط برنج و لپه را با گوشتکوب میکوبیم تا کمی له شوند.. سپس این مخلوط را به همراه یک سوم برنج و لپه نکوبیده به مخلوط گوشتی اضافه کرده و مخلوط میکنیم.. و خوووب ورز میدهیم.. سبزی معطر و تخم مرغ را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه میدهیم.. در یک قابلمه یک پیاز بزرگ را خلالی کرده و سرخ میکنیم بعد از اینکه پیاز سبک شد زردچوبه را اضافه کرده و تفت میدهیم.. در نهایت رب را اضافه و تفت میدهیم بعد از اینکه تفت خورد گوجه ها را خرد کرده و اضافه میکنیم سپس به میزان لازم اب اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا جوش بیاید.. از مخلوط کوفته به اندازه دلخواه برمیداریم و گرد میکنیم.. برای وسط کوفته از زرشک یا الو به همراه پیاز سرخ شده استفاده میکنیم.. وقتی سس به جوش امد شعله قابلمه را کم کرده و کوفته ها را به ارامی داخل ان می گذاریم.. یک ربع اول پخت کوفته ها را اصلاااا جابجا نکنید و در قابلمه را نگذارید.. پس از طی این مدت در را نیمه باز گذاشته و با شعله کم اجازه دهید کوفته ها پخته شوند..

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان