خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۰۹:۴۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    میرزا  قاسمی

    یک کیلو بادمجان ،گوجه یک و نیم کیلو ،سیر یک بوته،تخم مرغ دو یا سه عدد

    بادمجونهای قلمی رو روی آتیش کباب کنید بعد ازجدا کردن پوستش بکوبیدشون ویا ساطوری کنید بعد یک بوته سیر رو رنده ریز کنید یا باز بکوبید کمی زردچوبه بزنید و سرخش کنید ،گوجه هارو رنده کنید ونمک بزنید و به سیر اضافه کنید بزارید اب گوجه ها بخار بشه و بعد بادمجونهارو بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به روغن بیوفته بعد از اون چند تا تخم مرغ رو جداگانه سرخ کنید و به میزار اضافه کنید و یا مثل من جداگانه کنارش بزارید وبا برنج سرو کنید . 

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان