خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    لازانیا_قیفی

    مواد لازم 

    سینه مرغ پخته شده  ۱ عدد(نصف سینه)

    زردچوبه  ۱قاشق چایخوری برای مرغ 

    ۱ قاشق غذا خوری هم برای خمیر لازانیا

    نمک به میزان لازم

    پیاز متوسط ۱ عدد

    روغن مایع / 2 قاشق غذاخوری

    خمیر لازانیای گرد / 1 بسته

    فلفل دلمه ای / 1 عدد كوچك

    قارچ / 250 گرم

    كنسرو ذرت / 3 قاشق غذاخوری

    پنیر موتزارلا / 1 بسته

    سس مایونز / 1 قاشق غذاخوری

    كره / برای چرب كردن كف ظرف

    شیر / یك لیوان

    طرز تهیه : 

    پیاز را با یك قاشق چایخوری زردچوبه و  2 قاشق غذاخوری روغن مایع كمی تفت دهید و سپس مرغ را اضافه كنید و بعد كمی تفت داده در قابلمه را بگذارید تا بپزد ( 45 دقیقه ) در انتهای پخت نمك را به آن بیافزایید - پس از پخت مرغ را ریش ریش كرده - قارچ و فلفل دلمه را خرد كرده و با كنسرو ذرت مخلوط میكنیم - یعنی مخلوطی از (مرغ ریش شده - فلفل دلمه نگینی خرد شده - قارچ نگینی خردشده - ذرت و كمی پنیر پارمزان ) داریم. 

    یك بسته لازانیای گرد نیاز داریم . 

    قابلمه بزرگتری را پر از آب كرده و كمی نمك، روغن و یك قاشق غذاخوری زردچوبه به آن اضافه میكنیم و منتظر میشویم تا جوش آید. 

    سپس لازانیاها را تك تك به آب اضافه میكنیم و به مدت 15 دقیقه با حرارت متوسط می پزیم (‌در قابلمه را نگذارید ) 

    سپس قابلمه حاوی لازانیا را داخل سینك ظرفشوئی گذاشته و آب سرد را با فشار كم درون آن باز میكنیم ، تا زمانی كه آب داخل ظرف كاملاً سرد شود. 

    سپس خمیرها را یكی یكی بیرون آورده و روی دستمال تمیزی پهن میكنیم و بعد خمیر را از وسط برش میزنیم.

    روی خمیر برش خورده كمی مایونز می مالیم و سپس خمیر را با دست حالت قیف درست میكنیم.

    داخل قیف را  با مخلوط گوشت و سبزیجاتی كه قبلا آماده كرده ایم پر میكنیم.

    روی مواد را كمی پنیر رنده شده و پودر آویشن می پاشیم.

    و قیف ها را داخل ظرفی كه با كره سرد چرب كرده ایم می چینیم . ( بهتر است ظرف گرد باشد ). 

    یك لیوان شیر را روی تمام قیف ها می ریزیم و سپس پنیر موتزارلا را به شكل دلخواه روی آن می پاشیم ( بهتر است پنیر تمام سطح قیف ها را نپوشاند تا شكل اصلی نمایان تر باشد )  

    لازانیا را به مدت 40 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید.  ( فر باید از قبل گرم شده باشد )

    میتوانید پس از پخت روی لازانیا را با سس كچاب ( گوجه فرنگی ) تزیین كنید. 

    همانطور كه می بینید با وجود اینكه روی تمام لازانیا با پنیر پوشانده نشده ولی كاملاً لطیف و خوشمزه است و دلیل استفاده از شیر در این لازانیا برای  جلوگیری از خشك شدن آن است.

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان