فطاير لبنانی
مواد لازم:
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه خمیر اق غ
شکر اقاشق مرباخورى
نمک ۱قاشق چايخورى
روغن ۱/۳ لیوان
آب یا شیر به میزان لازم
طرز تهيه:
همه ی مواد را مخلوط کرده به طوری که خمیر بدست نچسبد . بعد به مدت ۱ ساعت در جای گرم گزاشته تا عمل بیاید .
گوشت . فلفل دلمه ای . قارچ . پیاز داغ . ذرت در صورت دلخواه را تفت داده و کنار گذاشته تا سرد شود.خمیر را پهن کرده و وسطش رابرش داده و از مواد درونش ریخته و مانند گل ببندید . زرده تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده رویش بمالید و کنجد بپاشید.
(۳۰دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه . طبقه وسط . ۵ دقیقه گریل ) بستگی به فر شما دارد.