اکبر جوجه
نوع غذا:
خورشت
وعده غذایی:
ناهار شام
زمان پخت : 30دقیقه
زمان آماده سازی مواد: 20دقیقه
مواد لازم:
مناسب برای 6 نفر
مرغ جوجه : 3 عدد
برنج : 5 پیمانه
رب انار شیرین : دو پیمانه
لیموترش : یک کیلوگرم
زعفران دم کرده : سه قاشق غذاخوری
روغن مایع : سه پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم
دستور پخت:
ابتدا جوجهها را در آبلیمو، نمک و آب بخوابانید. بعد از این مدت، روغن را در تابهای نسبتا گود و بزرگ داغ کنید و سپس جوجهها در آن بیندازید.
میزان روغن باید به حدی باشد که جوجهها در آن شناور شوند.
جوجهها معمولا آب میاندازند. اگر اجازه بدهید کمی آبپز شوند، به سود خودتان کار کردهاید. آب جوجه که تمام شد، باید دو طرف گوشت طلایی شود. بعد از این از روغن بیرون بیاورید.
روی جوجهها را رب انار بریزید و با جعفری تزیین کنید.
جوجهها را در کنار پلوی زعفرانی بچینید و یک کاسه رب انار هم برای هر بشقاب به صورت جداگانه در نظر بگیرید. میتوانید توی هر کاسه رب انار کمی از روغنی که مرغ را در آن سرخ کردهاید، اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.