خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۰۲:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    اکبر جوجه

    نوع غذا:
    خورشت
    وعده غذایی:
    ناهار شام
    زمان پخت : 30دقیقه
    زمان آماده سازی مواد: 20دقیقه

    مواد لازم:
    مناسب برای 6 نفر
    مرغ جوجه : 3 عدد
    برنج : 5 پیمانه
    رب انار شیرین : دو پیمانه
    لیموترش : یک کیلوگرم
    زعفران دم کرده : سه قاشق غذاخوری
    روغن مایع : سه پیمانه
    نمک و فلفل : به میزان لازم

    دستور پخت:
    ابتدا جوجه‌ها را در آبلیمو، نمک و آب بخوابانید. بعد از این مدت، روغن را در تابه‌ای نسبتا گود و بزرگ داغ کنید و سپس جوجه‌ها در آن بیندازید.
    میزان روغن باید به حدی باشد که جوجه‌ها در آن شناور شوند.
    جوجه‌ها معمولا آب می‌اندازند. اگر اجازه بدهید کمی آبپز شوند، به سود خودتان کار کرده‌اید. آب جوجه که تمام شد، باید دو طرف گوشت طلایی شود. بعد از این از روغن بیرون بیاورید.
    روی جوجه‌ها را رب انار بریزید و با جعفری تزیین کنید.
    جوجه‌ها را در کنار پلوی زعفرانی بچینید و یک کاسه رب انار هم برای هر بشقاب به صورت جداگانه در نظر بگیرید. می‌توانید توی هر کاسه رب انار کمی از روغنی که مرغ را در آن سرخ کرده‌اید، اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان