خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۶:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی🍖🍖 

    مواد لازم :

    گوشت گوساله  1 کیلو گرم

    3 حبه سیر، خرد شده

    1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تخت برگ

    1/3 فنجان   آب لیمو فشرده تازه 

    1/ قاشق چایخوری   فلفل سیاه 

     فلفل قرمز تازه

    جعغری خرد شده 

    مواد لازم برای سس کباب:

    2 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی

    2 قاشق غذاخوری سرکه 

    1/3 فنجان روغن زیتون

    نمک 1½ قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    چربی ها را به طور کامل از گوشت جدا کنید و  ترکیب گوشت، سیر، جعفری، آب لیمو و فلفل را در یک کاسه غیر فلزی ریخته و درب آب را به خوبی بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

    سس کباب را با مخلوط فلفل قرمز - فلفل هندی - سرکه - روغن و نمک تهیه کنید و گوشت ها را بعد از سیخ زدن به سس اماده شده آغشته کنید و بر روی کباب پز با دقت بپزید.

    بهترین زمان پخت برای این نوع کباب 25 الی 30 دقیقه است. 

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان