پنیر ریکوتا
موادلازم:برای 1 پیمانه پنیر
٣ فنجان شیر پر چرب
١/٢فنجان خامه
1/2 قاشق چای خوری نمک دریا
1عدد لیمو ترش درشت آب گرفته
طرزتهیه:
شیر، خامه و نمک را در یک قابلمه بریزید وروی حرارت قرارداده تا کمی بجوش بیاید.گرمای شیردر حدود 190 ° F برسد.همین که شروع کرد به جوشیدن و زدن حباب های ریزآب لیمورو اضافه واز روی حرارت بردارید به آرامی هم زده تا وقتی که شیر بریده و سپس به مدت 5 دقیقه گذاشنه وبعد دریک توری که در آن دستمال قراردارد.شیربریده شده را بریزید.١ ساعت اجازه داده تا آب اضافی آن خارج شود.
نکته:
این پنیر در تهیه غذاهای مختلفی مثل پاستا کاربرد دارد. برای صبحانه روی نان پنیرو کمی روغن زیتون بریزید بعد فلفل سیاه و کمی نمک وبرگ ریحان ریزخرد شده کامل کنید