خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۰۰:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    قارچ برگر مخصوص

    مواد مورد نیاز:

     گوشت گوساله چرخ کرده  ۶۰۰ گرم

     پیاز ریز خرد کرده  ۱ عدد کوچک

     قارچ خرد کرده و سرخ شده  ۱۵۰ گرم

     جعفری خرد کرده  ۳ قاشق سوپخوری

     نمک و فلفل به میزان لازم

     رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق چایخوری

     آویشن  ۱ قاشق چایخوری

     پنیر چدار  ۷۰ گرم

     تخم مرغ  ۱ عدد

     پودر نان  نصف پیمانه

    روش تهیه:

    ابتدا گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری، آویشن، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، تخم مرغ و پودر نان را در کاسه بزرگی بریزید و مواد را خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند.

    سپس مایه گوشت را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و با استفاده از کیسه نایلونی هر کدام را به شکل گرد و مسطح در آورید. مقداری قارچ و پنیر را روی هر کدام از برگر ها (گوشت های گرد و صاف شده) قرار دهید و از کناره ها مقداری گوشت را روی پنیر و قارچ بکشید تا پنیر و قارچ میان گوشت قرار بگیرند. (مانند تصویر) کف یک سینی باربیکیو یا گریل را کمی چرب کنید و هر طرف گوشت ها را ۴ تا ۵ دقیقه کباب کنید.

    در صورتی که به این وسایل دسترسی ندارید، می توانید گوشت ها را در یک تابه نچسب سرخ کنید.

    طرز تهیه قارچ سرخ شده:

    ابتدا قارچ ها را به صورت ورقه ای (اسلایس) برش بزنید

    و در تابه ای با یک قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق چایخوری آب لیمو سرخ کنید. استفاده از آب لیمو کمک می کند تا رنگ قارچ تیره و سیاه نشود.

    پودر نان را می توانید از خمیر وسط نان باگت تهیه کنید. به این صورت که پس از خارج کردن خمیر وسط نان باگت آن را در طبقه وسط فر به مدت ۱۰ دقیقه کاملاً خشک کنید و با استفاده از هاون دستی یا آسیاب آن را پودر کرده و مصرف کنید.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان