خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۱:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نودل تایلندی با پنیر

    مواد لازم:

    نودل : ٢بسته پخته شده
    گوجه‌فرنگی : ٤ عدد
    سس‌سیر و فلفل: نصف لیوان
    سیر: دو حبه
    فلفل دلمه‌ای سبز: یك عدد
    پنیر كبابی : به میزان لازم
    ادویه مخصوص پیتزا : به میزان لازم
    تای سس و پیازچه : برای تزیین

    روش تهیه:

    1. ابتدا نودل را ١٠ دقیقه در آب جوش قرار داده و خارج می‌كنیم. گوجه‌فرنگی‌ها را همراه فلفل دلمه‌ای خلالی و سیر در كمی روغن سرخ كرده و اجازه می‌دهیم تا آب مواد كشیده شود.

    2. حالا سس و ادویه را اضافه می‌كنیم و روی حرارت، نودل را نیز با مواد مخلوط می‌كنیم و در نهایت دوطرف پنیر كبابی را داخل كمی روغن سرخ می‌كنیم.

    3. نودل را داخل ظرف مورد نظر كشیده و روی آن را با پنیر سرخ شده، تای سس و پیازچه تزیین می‌كنیم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان