خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۰۸:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سس مخصوص پارمزان برای سالاد 

     می توانید این سس را تا دوهفته در کیسه های پلاستیکی زیپ دار نگهداری کنید. برای نمونه کم چرب آن می توانید از ماست کم چرب بجای خامه ترش استفاده کنید.
    مواد لازم:

    ۱ لیوان شیر پرچرب

    ۱/۲ لیوان خامه ترش

    ۱/۴ لیوان سس مایونز 50 گرم

    1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده 

    فلفل و نمک به میزان لازم 

    طرزتهیه:

    در یک کاسه متوسط شیر پرچرب و خامه ترش و مایونز را هم بزنید تا کاملاً ترکیب و یکدست شود.فلفل درشت و پارمزان را داخل آن بریزید و هم بزنید. در پایان به میزان لازم نمک و فلفل اضافه کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان