خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۹:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کتلت آلمانی

    این کتلت(frikadellen) یکی از غذاهای محبوب آلمانی است و بسیار بین خودشان طرفدار دارد. معمولا با نان باگت و سیب زمینی سرو میشود.

    مواد لازم :

    گوشت چرخ کرده : 500 گرم

    باگت : حدود 10 سانت ( منظور از طول یه باگت هست، حتما باگت باید بیات باشه، مثلا روز قبل خریده شده باشه )

    خردل : 1 قاشق چایخوری

    نمک و فلفل : به میزان لازم

    تخم مرغ : 1 عدد

    پیاز : 1 عدد بزرگ ( ریز خرد شده )

    پودر پاپریکا : 1 قاشق چایخوری

    سیر : 1 حبه ( در صورت تمایل )

    روش پخت :

    ابتدا باگت را با 1 لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. ( اینقدر باید آب بریزید که روی باگتها رو بگیره )

    بعد با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیلی سفت و خشک شود.

    پیاز و سیر را با 1 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود. ( میتونید خام هم بریزید )

    باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

    تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد.

    به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید.

    حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید.

    میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید.

    می توانید در کنار این کتلت هم از سیب زمینی های مخصوص آلمانی هم استفاده کنید

    توضیح در مورد سیب زمینی دورچین این غذا :

    این سیب زمینی سرخ شده آلمانی bratkartoffeln است و کنار غذاهای گوشتی سرو میشود. ( پودر مخصوصی برای مزه دار کردن آن که مخلوطی از ادویه هاست استفاده میکنند، اما بدون پودر مخصوص هم میتوان آن را تهیه کرد ) 

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان