خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۹:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    آلو مسما غذايی گيلاني و بسيار خوشمزه است که پختن آن را به همه شما عزیزان توصيه مي كنیم.

    مواد لازم براي تهيه آلو مسما:

    مرغ: برای هر نفر یک تکه

    آلو قیسی : لبرای هر نفر 2 تا 3 عدد

    آلو سیاه : برای هر نفر 2 تا 3 عدد

    پیاز : 2 عدد

    شکر : 2 قاشق غذاخوری

    زردچوبه : به مقدار لازم

    طرز تهيه:

    مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.

    هر وقت كه مرغ و آلو كاملا پخت پياز  را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می  کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.

    نكته:

    اين خورش بايد آب كمي داشته باشد.

    اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته  اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.

    نگذارید پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.

    ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست.

    طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان