خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ميگوي كبابي با سس پستو 

    خيلي خوشمزه و شيك،پيشنهاد ميكنم امتحانش كنيد.

    طرز تهيه: 

    ميگوها رو پاك كنيد و بشوريد .در يك كاسه ميگو+سس پستو در حدي كه تمام ميگوها سسي بشن+دو ق آبليمو

    ميگو بايد حداقل نيم ساعت توي سس باشه ولي اگه وقت داريد از شب قبل توي سس بزاريدشون.

    ميگوها رو به سيخ چوبي بكشيد و در تابه داغ هر طرفشو سه دقيقه گريل كنيد.نيازي به روغن نيست.

    ميتونيد اين ميگوها رو روي ذغال با آتيش ملايم كباب كنيد كه البته بايد از سيخ فلزي استفاده كنيد.

    سس پستو اصالتا یک سس ایتالیاییه که توی کل دنیا خیلی پرطرفداره. امروز این سس رو بهتون آموزش میدم

    مواد لازم:برگ ریحان سبز دو لیوان،روغن زیتون یک سوم لیوان(اگه احساس کردید سس سفته سه قاشق دیگه اضافه کنید) ،پنیر پارمزان رنده شده نصف لیوان،سیر درشت سه حبه،نمک و فلفل سیاه،گردو یا بادام یا بادام زمینی یا بادام هندی یک سوم لیوان(اصل پستو با دانه ی کاج درست میشه که میتونید با مغزهای دیگه جایگزین کنید) 

    طرز تهیه:اگه بجای دانه ی کاج از گردو یا مغزهای دیگه استفاده میکنید،چون درشت و کمی سفت تر هستن،اول توی مخلوط کن یا بلندر بریزیدشون تا خورد بشن،بعد بقیه مواد سس رو اضافه و خوب مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست بیاد. 

    طعم تند سیر در کنار ریحان و پارمزان ،بسیار جذاب و خوشمزه ست. 

    سس پستوی فرانسوی هم داریم که در اون از مغزها استفاده نمیشه و کمی جعفری هم داره ولی حتما نوع ایتالیاییشو امتحان کنید 

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان