خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    چيزبرگر

    گوشت چرخكرده را داخل کاسه ای بریزید و سیر رنده شده ، پیاز رنده شده و آب گرفته را به گوشت اضافه و مخلوط کنید و کمی ورز دهید سپس نمک و فلفل بزنید و به ازاي هر عدد چيزبرگر يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري اضافه کنید و چند دقیقه دیگر ورز دهید تا مایه منسجم و یکدست شود

     چیز برگرها را با قالب یا با دست به شکل دایره ای شکل دهید سپس داخل ظرف بگذارید و روی آن را با نایلون فریزر بپوشانید و به مدت 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب هم شود.

     پس از مدت زمان لازم چیز برگر را روی آتش ذغال یا ماهیتابه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا برشته شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود ، در پایان پخت یک ورقه پنير گودا روی چیزبرگر قرار دهید تا با حرارت آب شود.

     داخل نان همبرگر را با کاهو ، گوجه فرنگی  و … پر کنید و چیز برگر را پس از آماده شدن روی انها قرار دهید و سس دلخواه بزنید و سرو نماييد .

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان