خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    میگو و قارچ سوخاری 

    شما می توانید میگو و قارچ سوخاری را با برنج هم سرو کنید.

     عصاره مرغ   نصف فنجان

     سس سویا   ۲ قاشق غذاخوری 

     زنجبیل تازه   ۲ قاشق غذاخوری

     آرد ذرت  ۱ قاشق چایخوری

    روغن نباتی  ۱ قاشق غذاخوری

    قارچ خرد شده  ۲۲۰ گرم

    غلاف نخود فرنگی  ۲۲۰ گرم

    میگو پاک شده  ۴۵۰ گرم

    پیازچه خرد شده  ۲ عدد

    نمک و فلفل  به میزان لازم

    برنج پخته  برای سرو (اختیاری)

    در یک کاسه کوچک عصاره مرغ، سس سویا، زنجبیل و آرد ذرت را مخلوط کنید.

    یک ماهیتابه یا ووک برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ را داخل ووک ریخته و تفت دهید، تا زمانی که آب آن تبخیر شده و به رنگ قهوه ای در بیایند (۶ تا ۱۰ دقیقه). غلاف نخود فرنگی را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر تفت دهید تا ترد شوند. پیازچه را هم اضافه کرده و سی ثانیه دیگر سرخ کنید. حالا مخلوط عصاره مرغ را اضافه کرده و تا زمانی که میگو تیره رنگ و سس غلیظ نشده به سرخ کردن ادامه دهید (حدود یک دقیقه). حالا با نمک و فلفل آن را چاشنی زده و اگر دوست داشتید با برنج سرو کنید.

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان