نان پنيرى
۱ استکان آب ولرم
۱ استکان شير
۱ قاشق غذاخورى شکر
نصف استکان روغن مايع
۱ قاشق مربا خورى نمک
۱.۳/۴قاشق مربا خورى خمير مايه فورى
آرد به اندازه کافى
۱ عدد زرده تخم
۴۰۰ گرم پنير پارمزان مکعبى خرده شده، يا هر پنير ديگرى که دوست داشتيد
اب گرم را با شکر خمير مايه مخلوط کرده ۱۵ دقيقه جاى گرمى بگذاريد تا عمل بياد
شير خمير مايه عمل امده روغن مايع،نمک را اضافه کرده به ان کم کم ارد را اضافه کنيد خوب ورز دهيد خمير ما اينبار کمى بايد حالت چسبناک داشته باشد سر ظرف را بپوشانيد بگذاريد ور بيايد
به اندازه گردو از خمير جدا کرده کف دست گرد کنيد بوسيله وردنه به اندازه نعلبکى باز کنيد وسط نان پنير مکعبى خرد شده بگذاريدخمير را بسته کف دست گرد کنيد
در سينى فر چرب شده با فاصله نان ها را چيده بوسيله برس زرده تخم مرغ روى نان ها بماليد در فر از قبل گرم شده بپزيد
نوش جان
نکته.نويسنده متن هيچ درجه حرارتى براى پختن نان در نظر نگرفته در توضيح جامع پخت نان ها امده که درجه حرارت بايد بين ۲۲۰ الى ۲۳۰ باشد اگرقبل گذاشتن سينى چند عدد يخ در قسمت پايين روى سينى شعله پخش کن بگذاريد بعد سينى فر را داخل فر بفرستيد بخار توليد شده از تکه هاى يخ باعث دير پختن سطح نان شده در اين صورت پوسته نان خشک نشده نانى نرم خواهيم داشت درجه حرارت بعد از پنج دقيقه به ۲۰۰ درجه کاهش پيدا کرده، زمان پخت نان براى نان هاى تک نفره ۱۵ الى ۲۰ دقيقه براى نان هايى که داخل قالب گذاشته شدند۴۰ الى ۴۵ دقيقه، نان هاى معمولى۳۰ الى۳۵ دقيقه است