خوراک گوشت چینی رژیمی
مواد لازم
گوشت استیک : 150 گرم
زنجبیل: یک قاشق مربا خوری
کلم بروکلی یا لوبیا : یک لیوان
سس سویا : یک قاشق غذا خوری
روغن زیتون : یک قاشق غذا خوری
پودر سیر :یک قاشق مربا خوری
نمک و فلفل : به میزان دلخواه
طرز تهیه
گوشت را باریک بصورت خلال در آورده و با پیاز و روغن زیتون و پودر سیر و زنجبیل ده دقیقه تفت داده و بعد سس سویا و کلم بروکلی یا لوبیا سبز خرد شده را اضافه کرده و 5 دقیقی دیگر تفت می دهید. مقدار کالری این غذا 420 می باشد