اردور مرغ و قارچ
مواد لازم برای 5 نفر:
▪️نان تست به میزان لازم
▪️آبلیمو به میزان لازم
▪️کره به میزان لازم
▪️پودر سیر 1قاشق مرباخوری
▪️برگ بو 3عدد
▪️پیاز 1عدد
▪️مرغ (سینه) 1قطعه
▪️قارچ (متوسط) 15عدد
▪️فلفل دلمه ای (نگینی شده و رنگی) نصف پیمانه
▪️پیازچه 1.5عدد
▪️سس مایونز 3قاشق سوپخوری سرپر
▪️خیارشور 12عدد
▪️جعفری (ساطوری شده) 1.5قاشق سوپخوری
▪️ذرت نصف پیمانه
💢 طرز تهیه :
ابتدا سینه مرغ را شسته و داخل ظرفی بریزید و با کره تفت دهید و بعد با پیاز،سیر و برگ بو و کمی نمک و فلفل خوب بپزید و در انتها آن را از مواد اضافی جدا کرده و ریش ریش کنید. داخل تابه مقداری کره یا روغن بریزید و فلفل دلمه ای ریز شده را در آن سرخ کنید. قارچ را ریز کرده و به فلفل دلمه ای اضافه کرده و سرخ کنید و درانتها مقداری آبلیمو به آن بیفزایید.(نگذارید قارچ زیاد آب بیندازد).
روغن و آب اضافه مواد را بگیرید و همه را با هم داخل ظرفی مخلوط کنید.
کناره های تیره رنگ نان تست را با چاقو جدا کنید ، روی هر تکه نان مقداری کره آب کرده قرار دهید و مایه اردور بریزید سپس نان بعدی را روی آن قرار دهید ، به همین صورت نان ها را آماده کنید ، روی نان ها را با نایلون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود. پس از سرد شدن نان ها را از یخچال خارج کنید و هر نان را به شکل مثلث برش بزنید.
⭐️ نکات:
1)اردور پیش غذایی است که با وعده اصلی همخوانی دارد و معمولا در جشن ها و تولد مورد استفاده قرار میگیرد.
2)در صورت تمایل مقداری سس قرمز روی اردورها بریزید.
3)میتوانید از مقداری پنیر خامه ای به جای سس مایونز استفاده کنید.