کوکوی مرغ سه رنگ
کوکو مرغ سه رنگ مواد لازم : برای ۴ نفر
سینه مرغ ……………….. ۱ عدد
تخم مرغ ………………… ۳ عدد
زعفران …………………… یک چهارم قاشق چایخوری
آب هویج ……………….. یک چهارم لیوان
آب اسفناج و جعفری … یک چهارم لیوان
آبلیمو ……………………. یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل …………… به میزان لازم
پیاز ……………………… ۱ عدد
طرز تهیه : سینه مرغ را با پیاز، نمک و فلفل بپزید . سپس آن را ریش ریش کنید و تخم مرغ ، زعفران و آبلیمو را به آن اضافه کنید. حالا مایه را به ۳ قسمت تقسیم کنید یک قسمت را کنار بگذارید، به قسمت دوم آب هویج و به قسمت سوم آب اسفناج را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید ظرف ها را کج بگذارید تا آب اضافی جدا شود. اکنون تابهی مناسبی روی اجاق بگذارید و روغن را در آن داغ کنید. حالا قسمت اول را در آن بریزید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم نیم پز شود. آنگاه قسمت دوم را به آرامی روی کوکوی مرغ بریزید و صاف کنید. تابه را در فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا لایهی دوم کوکو هم نیم پز شود. اکنون قسمت سوم را روی کوکو بریزید و صاف کنید. دوباره کوکو را در فر بگذارید تا بپزد و طلایی رنگ شود. بعد آن را در دیس مناسبی برگردانید و با چاقوی تیزی، به قطعات دلخواه ببرید. نکته : به جای آب سبزیجات می توانید از رنگ های مجاز خوراکی استفاده کنید . همچنین اگر تمایل به استفاده از آب هویج در کوکو ندارید می توانید یک قسمت را بدون زعفران ، قسمت دوم را با زعفران و قسمت آخر را با آب اسفناج و جعفری تهیه کنید . این غذا برای مهمانی ها عالی است