مرغ لایه ای شکم پر
این غذای خوشمزه را هم می توانید به عنوان پیش غذا و هم برای غذای اصلی سرو کنید. مرغ لایه ای شکم پر
مواد لازم : سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۱ کیلو
هویج نیم کیلو
پیاز پیاز ۱عدد
پنیر پیتزا ۲۰۰گرم
خامه ۱/۳ فنجان
آب لیموترش ۱ عدد
شوید یک دسته
نشاسته سیب زمینی یا آرد ۴ق غ
فلفل سیاه تازه سابیده و جوزهندی سابیده کمی
نمک و روغن به میزان لازم
طرز تهیه سینه های مرغ رو به نوارهای باریک و بلند می بریم مرغ لایه ای شکم پر تکه های مرغ رو در یک کاسه با نمک و فلفل و کمی جوزهندی مزه دار می کنیم. آب لیمو رو روی مرغ ها می ریزیم. مرغ رو با لیمو و نمک و فلفل مخلوط می کنیم و کنار میذاریم. پیاز رو نگینی خورد می کنیم و در روغن سرخ میکنیم. وقتی پیاز شفاف و طلایی شد قارچ ها رو ریز خورد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. قارچ و پیاز رو خوب سرخ می کنیم تا آب قارچ کاملاً کشیده بشه.بعد نمک و فلفل می ریزیم. خامه رو اضافه می کنیم. شوید خورد شده رو اضافه می کنیم و ۲ دقیقه می پزیم. نشاسته ذرت یا آرد رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غلیظ بشه، سپس از روی حرارت بر می داریم. یک ظرف مناسب فر بر میداریم. اگر از ظرف کمربندی استفاده می کنید دورش رو فویل بکشید تا مواد به بیدون نشت نکنه. ۲/۳ مرغ ها رو کف ظرف پهن می کنیم. دقت می کنیم لابه لای تکه های مرغ فاصله خالی نمونه. نصف پنیر رنده شده رو روی مرغ ها پخش می کنیم. مخلوط پیاز و قارچ رو روی پنیر به طور یکنواخت پهن می کنیم. هویج ها رو رنده می کنیم و روی مخلوط قارچ می ریزیم. باقیمانده مرغ رو روی هویج ها پهن می کنیم. تا لبه ظرف رو با مرغ می پوشونیم. دقت کنید مرغ ها موقع پخت جمع می شن. فر رو با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم. وقتی فر کاملاً داغ شد ظرف رو ۳۰ دقیقه در فر میذاریم. وقتی از فر در آوردیم آب خوراک رو از ظرف خارج می کنیم. باقیمونده پنیر رو روی مرغ می ریزیم. ظرف رو دوباره در فر میذاریم تا پنیر آب بشه و سطحش برشته بشه. بعد ار فر درمیاریم.