خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    لازانیا_رولی_اسفناج

    داخل کاسه ای اسفناج و پنیر دلخواهتان را مخلوط کنید.

    لازانیا را بجوشانید. سپس مخلوط اسفناج و پنیر را مطابق شکل روی هر تکه بمالید.

     سعی کنید مخلوط اسفناج از لبه های لازانیا فاصله داشته باشد تا هنگام پیچیده خارج نزند.

    اگر می خواهید هر لقمه آن به راحتی در دهان جا شود، آنها را به دو نیم کنید.

    سپس آنها را روی سینی فر بچینید.

    کمی سس پیتزا یا سس دلخواه خودتان روی هر تکه بریزید.

    کمی هم پنیر موزارلا روی سس پیتزا بریزید.

    سینی را داخل فر بگذارید و صبر کنید تا پنیر روی لازانیا آب شود و حباب بزند.

     سپس سینی را درآورید و بجای استفاده از چنگال، روی هر کدام یک خلال دندان بگذارید و مهمانان را راحت کنید.

    بهترین مزیت این لازانیا این است که می توانید آنها را داخل فریزر بگذارید و هر زمان که خواستید دربیاورید و گرم کنید و از مهمانان سرزده خود پذیرایی شاهانه ای کنید!

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان