خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سس شوید مناسب ماهی و انواع سبزیجات و گوشت

    📢 مواد اولیه : 

    آبلیمو یک و نیم قاشق چای خوری 

    پیاز  1 قاشق غذاخوری (خرد شده) 

    خامه ترش 1/2 لیوان 

    شوید (تازه) 1 تا5 قاشق غذاخوری (خرد شده) 

     

    📢 طرز تهیه:

    برای تهیه این سس ابتدا خامه ترش را با آبلیمو و مقدار مناسب نمک مخلوط کرده و بعد شوید ریز شده را اضافه کنید.

    پیاز را تا حد ممکن ریز کرده و به سس اضافه کنید و آن را بچشید.در صورت نیاز از مقدار بیشتری نمک یا آبلیمو استفاده کنید.

    نکات:

    1)طرز تهیه خامه ترش را در لینک زیر دنبال کنید.

    2)از این سس برای سرو ماهی،مرغ،گوشت و سایر غذاهای دلخواه استفاده کنید.حتی میتوانید سیب زمینی را سرخ کرده و با این سس سرو کنید.

    3)در صورت تمایل به جای پیاز از پودر پیاز استفاده کنید.

    4)این سس را میتوانید با انواع ادویه های دلخواه چون پودر سیر،پودر موسیر،آویشن ،زعفران و ...مخلوط کنید.

    5)بهتر است برای تهیه این سس از شوید تازه استفاده شود.

    6)در صورت تمایل از نیمی خامه ترش و نیمی ماست خامه ای برای تهیه سس استفاده کنید.

    7)از این مقدار مواد اولیه 1/2 فنجان کرم شوید بدست می آید.

    8)اضافه کردن مقداری پیازچه ریز شده به جای پیاز این سس را خوشمزه تر میکند.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان