ته چین سیب زمینی
مواد لازم برای 4 نفر:
▪️برنج یك لیوان
▪️نخود فرنگی یك استكان
▪️ماست (شیرین) نصف لیوان
▪️گوشت 250 گرم
▪️هویج (نگینی شده) یك استكان
▪️تخم مرغ 3 عدد
▪️زعفران (اختیاری) 1 قاشق چایخوری
▪️زیره سیاه یك قاشق غذاخوری
▪️سیب زمینی (متوسط) 3 عدد
▪️نمك به میزان لازم
▪️فلفل سیاه به میزان لازم
ته چین ها غذاهای بسیار پر طرفدار و خوشمزه ای هستند و معمولا مورد قبول اكثر افراد واقع میشوند .در این بین ته چین سیب زمینی جزو ساده ترین و سریع ترین ته چین ها به حساب می آید.
💢طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا كرده و زرده را با همزن خوب بزنید تا نرم و سفید شود. در ظرفی جدا ماست ، زعفران ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به زرده اضافه كنید. گوشت را در ظرفی جدا سرخ كنید.و برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبكشی برسانید. پس از آبكش كردن برنج آن را با زیره و نخود فرنگی و هویج مخلوط كرده و مواد قبلی را به آن اضافه كنید. كف قابلمه كمی روغن یا كره بریزید و سیب زمینی ها را پوست كنده و ورقه ورقه كنید و در كف قابلمه مورد نظرتان بچینید. حرارت را كمی زیاد كنید و مقدار كمی از مواد را روی سیب زمینیها ریخته و رویش را صاف كنید و اجازه دهید موادتان كمی خودش را بگیرد. حالا گوشت را روی مواد گذاشته و بقیه برنج را اضافه كنید و آن را دم بیندازید.
⭐️نكات:
1)میتوانید به جای گوشت تكه ای از گوشت قلقلی یا چرخ شده استفاده كنید.
2)اگر میخواهید غذایتان خوشمزه تر شود مقدار بیشتری گوشت استفاده كنید و پس از پخته شدن آنها را در كره سرخ كنید و با زعفران مخلوط كرده و بیش از یك بار لای برنج بریزید.
3)اگر سیب زمینی ها برای ظرف شما زیاد هستند سعی كنید از ظرف بزرگتری استفاده كنید تا اینكه آنها را روی هم بچینید .سیب زمینی یك لایه ترد تر خواهد شد.
4)میتوانید سیب زمینی ها را یك ربع داخل زعفران آبكرده بخوابانید تا غذایتان زیباتر شود.
5) غذا را میتوانید با خلال پسته و بادام و زرشك و یا ماست چكیده و پوره سیب زمینی تزیین كنید.