خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۲۳:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سس بشامل برای لازانیا و گراتن_و.....

    ✅برای 8 نفر 

    ادویه (دلخواه) به میزان لازم (من به شخصه فلفل سیاه و اویشن رو همیشه استفاده میکنم.تو ریختنشم دست و دل باز باشین طعمش عالسه با این دو)

    شیر  2لیوان 

    آرد 4قاشق غذاخوری 

    کره 4قاشق غذاخوری

     

    سس بشامل یه سس بسیار بسیار خوشمزه و ساده فرانسوی هست که تو کل اروپا رواج داره اگه طرفدار غذاهای ایتالیایی باشید حتما به اسم این سس توی طبخ ✅پاستا و ✅لازانیا برخوردید...این سس رو میتونید جایگزین سس لازانیا کنید یا بریزیدش روی ماکارونی آماده یا حتی ✅ساندویج و انواع ✅خوراک و ✅دیپ! و ندرتا ✅پیتزا حتی توی ✅سوپ هم خوشمزه میشه خلاصه سس همه فن حریفیه و دستتونم توی به کار بردن ادویه کاملا 

    طرز تهیه:

    اول داخل یه تابه کره رو آب کنید و صبر کنید یه کم گرم بشه.

    آرد رو با یه مقدار کم نمک مخلوط کنید و 3بار الکش کنید(مهمه آرد الک شده باشه)حالا کم کم به کره اضافش کنید و خوب هم بزنید

    بهتره آرد رو تا حدی سرخ کنید تا قهوه ای بشه البته اگر میخواید سس سفید باشه بهتره کمتر تفتش بدید ولی با تفت بیشتر خوشمزه تر میشه. 

    حالا شیر رو کم کم و با قاشق به ارد سرخ شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یه وقت گلوله نشه. 

    وقتی همه آرد رو اضافه کردید با همزن دستی تند تند سس رو هم بزنید تا خوب یکنواخت بشه. 

    صبر کنید سس کمی غلیظ بشه و بعد اونو از روی حرارت بردارید و ادویه دلخواهتون رو بهش اضافه کنید. 

     

    ✅نکات:

    1)بهتره برای تهیه این سس همیشه میزان آرد و کره یکسان باشه. 

    2)اگر دوست دارید به شیر نصف پیمانه خامه هم اضافه کنید تا سس خوشمزه تر بشه. 

    3)من خودم معمولا به این سس زعفران و کمی جعفری ساطوری شده اضافه میکنم و بسیار هم از عطر و طعمش راضیم! 

    4)این سس معمولا با رنده ریشه جوز هندی،نمک،فلفل،اویشن و ادویه ایتالیایی مزه دار میشه. 

    5)اگر سس گلوله شد اونو بریزید داخل مخلوط کن و وقتی باز شد دوباره حرارتش بدید. 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان