خانه
229K

لذت آشپزی

  • ۰۸:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    گراتن_سیب‌_زمینی_کنتاکی

    مواد لازم:

     

       پنیر فیلافیلای رنده شده:   300 گرم

       پنیر گودای رنده شده: 150 گرم

       سیب‌زمینی : 6 تا 8 عدد درشت

       سوسیس کراکوف یا سوسیس پنیر: 400 گرم

       آرد سوخاری یا کنتاکی اسپایسی : به میزان لازم

       تخم‌مرغ: یک عدد

       بشامل سس(سس سفید): یک واحد طبق دستور ذکر شده

       سس سالسا : 5 قاشق  غذاخوری

       نمک و فلفل به میزان لازم

    مواد لازم برای تهیه سس سفید:

     

       شیر: 500 میلی‌لیتر

       آرد گندم: 4 قاشق غذاخوری

       کره: 50 گرم

       نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

       خامه صبحانه: 200 گرم

    روش تهیه:

    1. برای تهیه همه گراتن‌ها ابتدا سس سفید را تهیه می‌کنیم. در شروع کار کره را داخل قابلمه‌ای ذوب کرده و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.

    2. شیر سرد را به آن اضافه می‌کنیم و آرام هم می‌زنیم تا با هم مخلوط شده و گلوله نشوند. مواد را روی حرارت هم می‌زنیم تا غلظت پیدا کنند. سپس نمک، فلفل و خامه را اضافه کرده وقتی همه را هم زدیم و یکدست شدند از روی حرارت برمی‌داریم.

    3. سیب‌زمینی‌ها را خوب شسته و به شکل خلال‌های درشت برش می‌دهیم. تخم‌مرغ را داخل کاسه‌ای بزرگ هم زده و به آن نمک و فلفل می‌زنیم. سپس سیب‌زمینی‌ها را داخل آن ریخته و آنقدر هم می زنیم تا کاملا آغشته به تخم‌مرغ شوند.

    4. سیب‌زمینی‌ها را تک‌تک داخل آرد سوخاری غلتانده و داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم.کف ظرف مورد نظر را با کره چرب می‌کنیم سپس مقداری سس بشامل ریخته سیب‌زمینی‌های سرخ شده را در ظرف روی سس می‌ریزیم.

    5. برای این گراتن نباید ارتفاع ظرف زیاد باشد و فقط از یک لایه مواد استفاده می‌کنیم چون در غیر این صورت گراتن حالت خمیری پیدا می‌کند.

    6. سوسیس‌ها را که به شکل دلخواه برش داده و سرخ کرده‌ایم روی سیب‌زمینی‌ها پخش کرده و در نهایت روی کل مواد را با سس سالسا و باقیمانده سس و سپس با پنیر ها می‌پوشانیم و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان