ماهی قزل آلا_با_لیمو_و_فلفل
مواد لازم:
ماهی قزلآلا: یک عدد
سیر: 3حبه
پیاز: یک عدد
فلفلقرمز: نصف قاشق چایخوری
لیموترش تازه: 2عدد
نمک و زردچوبه: به اندازه لازم
روغنزیتون: 2قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1-سیر را له کرده و با روغنزیتون، نمک و زردچوبه مخلوط کنید.
2-حالا فلفلقرمز و پیاز رنده شده را با موادتان مخلوط کنید.
3-مواد بهدست آمده را روی ماهی بریزید و با دست ماساژ بدهید تا کامل به خورد ماهی برود.
4-حالا ماهی را برای 20دقیقه در فر با درجه 180سانتیگراد بگذارید.
5-بعد از 20دقیقه ماهی را از روی فر در بیاورید. وقتی کمی خنک شد روی آن لیموترش بریزید و سرو کنید.