خانه
229K

لذت آشپزی

  • ۱۹:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سوهان_عسلی

    دستپخت عاطفه

    مواد لازم 

    شکر    ۲۰۰ گرم

    روغن مایع     ۳ ق غ خ

    شیره عسل         ۳ ق غ خ

    خلال بادام      ۲۰۰ گرم 

    گلاب         ۲ ق غ خ

    پودر زعفران خشک     ۱ ق م خ

    خلال پسته برای تزیین

    شکر روغن وعسل را روی حرارت تند و یکنواخت قرار داده مرتب به هم میزنیم تا تغییر رنگ دهد خلال بادام را اضافه کرده زعفران را در گلاب حل می کنیم به مواد بیافزایید مدام مایه را مخلوط کرده تا کاملا تغییر رنگ دهد حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کافی است قطره ای از مواد را در آب سرد بریزید اگر خودش را گرفت وروی سطح آب آمد مایه سوهان آماده شده داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید از مواد سوهان با قاشق کوچک برداشته و روی کاغذ با فاصله بریزید با خلال پسته تزیین کنید بعد در مجاورت هوا قرار داده تا کاملا سفت شود سوهانها به راحتی از کاغذ جدا میشود .

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان