سوهان_عسلی
دستپخت عاطفه
مواد لازم
شکر ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۳ ق غ خ
شیره عسل ۳ ق غ خ
خلال بادام ۲۰۰ گرم
گلاب ۲ ق غ خ
پودر زعفران خشک ۱ ق م خ
خلال پسته برای تزیین
شکر روغن وعسل را روی حرارت تند و یکنواخت قرار داده مرتب به هم میزنیم تا تغییر رنگ دهد خلال بادام را اضافه کرده زعفران را در گلاب حل می کنیم به مواد بیافزایید مدام مایه را مخلوط کرده تا کاملا تغییر رنگ دهد حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کافی است قطره ای از مواد را در آب سرد بریزید اگر خودش را گرفت وروی سطح آب آمد مایه سوهان آماده شده داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید از مواد سوهان با قاشق کوچک برداشته و روی کاغذ با فاصله بریزید با خلال پسته تزیین کنید بعد در مجاورت هوا قرار داده تا کاملا سفت شود سوهانها به راحتی از کاغذ جدا میشود .